Procés participatiu

Punt d'Informació Cadastral

L'Ajuntament de Montbrió del Camp obre un procés participatiu per permetre que la ciutadania decideixi sobre els pressupostos municipals.

Aquesta iniciativa forma part de les polítiques de Govern Obert, amb l'objectiu de promoure i implicar la ciutadania en la presa de decisions sobre el destí d'una part dels recursos públics, mitjançant un sistema de participació. Està dirigit a les persones de Montbrió del Camp, majors de setze anys, perquè proposin i decideixin a què es destinen 30.000 euros.

 

Procediment:

Fase 1. Es farà una recollida de propostes presencial els dies 24 i 25 de juliol d'11h a 13h als porxos de l'Ajuntament. També s'habilitaran urnes per dipositar les butlletes amb les propostes a la Casa de la Vila, a la Biblioteca Dr. Marc Ribas i Massó, i a la Piscina Municipal, fins el dia 31 d'agost. I també es podrà participar a través del correu electrònic pparticipatiu@montbriodelcamp.cat, fent constar el nom i el DNI.

Fase 2. Valoració de les propostes per una comissió tècnica.

Fase 3. Presentació de les propostes valorades.

Fase 4. Votacions de les propostes a la Casa de la Vila en horari d'atenció al ciutadà i a la Biblioteca en horari d'obertura. També es podrà votar mitjançant el correu electrònic pparticipatiu@montbriodelcamp.cat.

Fase 5. Presentació de resultats i votació final. La votació final es farà en funció del nombre de propostes i del pressupost de les mateixes.

Pots entregar la papereta els següents dies:

PRESENCIALMENT
Als porxos de l'Ajuntament els dies 24 i 25 de juliol, de les 11h a les 13h

ALS PUNTS DE RECOLLIDA
A la Casa de la Vila, la Biblioteca Dr. Marc Ribas i Massó i la Piscina Municipal, en horari d'atenció, fins el dia 31 d'agost (inclòs)

ON-LINE
pparticipatiu@montbriodelcamp.cat, fent-hi constar el nom, DNI i les propostes, fins el dia 31 d'agost (inclòs)

Documents relacionats:

PDF Díptic informatiu (Pdf 475 Kb)
PDF Bases procés participatiu (Pdf, 94 Kb)
PDF Butlleta proposta per imprimir (Pdf, 213 Kb)

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat