Càritas Parroquial de Montbrió

Descripció

Càritas és l’organisme de l’Església Catòlica, que vol fer palès l’amor de Déu cap als més pobres, els últims, els que no compten. Els treballs humanitaris de Càritas són realitzats sense tenir en compte la confessió, raça, gènere o ètnia dels beneficiaris. Centra la seva activitat a defensar la dignitat de la persona humana i a combatre la pobresa, l’exclusió, la intolerància i la discriminació. Habilita les persones amb menys recursos a participar en els afers que afecten directament les seves vides.

 

Activitats que desenvolupa

La nostra principal activitat és l’acollida ja que és la nostra raó de ser. Aquesta acollida la fem ajudant les persones més necessitades amb aliments i també amb productes necessaris per a la llar. També fem acompanyament i orientació personal a qualsevol ésser humà que, per les circumstàncies que siguin, puguin necessitar la nostra ajuda. També fem cada any recollida de joguines perquè cap nen per Nadal es quedi sense joguines.

Contacte i informació

Per a qualsevol informació i consulta com també per fer donatius us podeu adreçar a:

Whatsapp Plaça de Sant Antoni, 1 (al costat de l'Ermita de Sant Antoni)


Ofertes de feina

Càritas de Montbrió rep totes les setmanes ofertes de treball de la província de Tarragona.

Les podeu consultar en aquest enllaç així com al taulell d'anuncis dels serveis socials a la planta baixa de la Casa de la Vila.


ę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat