Biblioteca Dr. Marc Ribas i Massó

Biblioteca Dr. Marc Ribas i Massó

28/03/2018

El proper diumenge dia 8 d'abril es durà a terme un acte per tal de fer públic que la Biblioteca Municipal de Montbrió del Camp passarà a denominar-se Biblioteca Dr. Marc Ribas i Massó.

En ocasió de la celebració del 25è aniversari de la Biblioteca Municipal, des de l'Ajuntament s'ha decidit de singularitzar i donar nom a aquest important equipament cultural amb el nom del Dr. Marc Ribas (1863-1933) com a homenatge i reconeixement a la personalitat d’un home que es lliurà a la Vila de Montbrió del Camp amb gran fidelitat. Ho feu amb esperit de servei a la comunitat, com a professional de la medicina i també com a historiador del nostre passat col·lectiu.

D’aquesta forma, Montbrió del Camp vol retornar-li l’estima i la passió que va mostrar pel nostre poble, amb la voluntat que el seu nom quedi per sempre més unit a la Vila i romangui en la memòria dels montbrionencs i montbrionenques d’avui i també del futur.

Paralel·lament també es vol anunciar el fet de que, en pròximes dates, la Biblioteca s’integrarà al Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

L'acte de presentació comptarà amb la presència de representants de l'Ajuntament així com amb familiars del Dr. Ribas.

 

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat