Ocupar-se del sector agrari

Ocupar-se del sector agrari

Ocupar-se del sector agrari

05/04/2018

El futur dels pobles d'interior i muntanya passa per generar ocupació i fixar població al territori. La terra i els seus productes són un jaciment d’ocupació a potenciar.

El Consell Comarcal del Baix Camp, mitjançant la iniciativa del "Banc de Terres", inclosa dins del Pla Estratègic Comarcal de Desenvolupament Socioeconòmic Rural 2014-2020, té com a objectiu revaloritzar la terra i el sector agrari en els municipis d’interior i de muntanya de la comarca.

En aquest sentit, s'estan duent a terme unes xerrades de presentació del projecte amb l'objetciu que es converteixi en una alternativa econòmica que contribueixi al retorn dels joves a aquests municipis.

En la seva presentació al nostre municipi el programa serà el següent:

- divendres 13 d'abril, de les 19h a les 20h, a la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura, l'agent d'ocupació i desenvolupament local del Consell Comarcal, Gessamí Sardà, presentarà el "Banc de Terres" i el web campviu.cat.

- dissabte 14 d'abril, de les 10h a les 19h, a la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura, es durà a terme el taller "El sòl ideal", a càrrec de l'Alberto Pérez Roldán. L'accés al taller serà gratuït pels residents al municipi (aportant DNI o volant d'empadronament). Cost del taller: 10 euros. Limitat a 20 places.
- dissabte 14 d'abril, de les 14h a les 15h, dinar a càrrec de cadascú.

 

ę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat