Casal d'estiu 2015

Casal d'estiu 2015

04/06/2015

Ja es troba oberta la inscripció pel Casal d'Estiu. Aquest any es durà a terme en col·laboració amb l'empresa CapiCua Serveis Educatius.

El Casal va dirigit a nens d'entre 3 i 14 anys. S’inaugurarà el 29 de juny i es clourà el 10 de setembre.

Les inscripcions es poden portar a les oficines de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 10h a 14h i dilluns i dijous per la tarda de 17h a 20h).

CapiCua Serveis Educatius és una empresa dedicada al món del lleure infantil i juvenil amb una àmplia experiència de més de 10 anys dels seus monitors en el camp de l’educació en l’oci i el lleure.

El Casal d’Estiu és una opció educativa que planteja una proposta de vacances per als més menuts, la qual a més de representar un suport a les famílies, suposa una eina pedagògica, lúdica i cultural que serveix per treballar una sèrie de valors transversals.

El casal que proposa CapiCua Serveis Edicatius té per objectiu descansar, divertir-se i desenvolupar-se. Es porten a terme aquests objectius a partir del treball d’autonomia del nen/a i de diferents vivències plaents. Tot el treball que es realitza té com a finalitat l’educació en valors necessaris per a establir una bona convivència i desenvolupar bones relacions.

Aquest estiu no deixis el teu fill a casa i apunta'l al Casal d'Estiu!

 

Documents relacionats:

DOCX Inscripcions Casal d'estiu (Pdf, 58,5 Kb)

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat