Casal d'estiu 2018

Casal d'estiu 2018

Casal d'estiu 2018

18/05/2018

Ja tenim aquí l’estiu i amb ell les immenses possibilitats que ofereixen els casals d’estiu per la nostra mainada!

A partir d'avui s'obre la inscripció pel Casal d'Estiu, que es durà a terme novament en col·laboració amb l'empresa CapiCua Serveis Educatius.

El Casal va dirigit a nens nascuts entre l'any 2005 i el 2014. Estarà distribuït en dos períodes: del dia 25 de juny al 3 d'agost; i del dia 3 al dia 7 de setembre. La setmana del mes de setembre es farà en funció de la demanda. Totes les activitats han de tenir un mínim de 10 inscrits. Les inscripcions es faran per setmanes i el termini màxim per apuntar-se és el dia 8 de juny.

Les inscripcions es poden portar a les oficines de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 10h a 14h i dilluns i dijous per la tarda de 17h a 20h).

En el casal d'aquest any navegarem amb el pirata Pocapor i el nostre vaixell Pam-i-Pipa per les immensitats del Mar Mediterrani i per tots els països que l'envolten, perseguint el pirata Barbatrunyit, vivint grans aventures i havent de resoldre misteris, entrontar-nos a personatges malvats i fins i tot guanyar unes olimpíades gregues. No t'ho perdis, l'aventura està assegurada!

CapiCua Serveis Educatius és una empresa dedicada al món del lleure infantil i juvenil amb una àmplia experiència de més de 10 anys dels seus monitors en el camp de l’educació en l’oci i el lleure.

El Casal d’Estiu és una opció educativa que planteja una proposta de vacances per als més menuts, la qual a més de representar un suport a les famílies, suposa una eina pedagògica, lúdica i cultural que serveix per treballar una sèrie de valors transversals.

El casal que proposa CapiCua Serveis Edicatius té per objectiu descansar, divertir-se i desenvolupar-se. Es porten a terme aquests objectius a partir del treball d’autonomia del nen/a i de diferents vivències plaents. Tot el treball que es realitza té com a finalitat l’educació en valors necessaris per a establir una bona convivència i desenvolupar bones relacions.

Aquest estiu no deixis el teu fill a casa i apunta'l al Casal d'Estiu!

 

Documents relacionats:

Incidència via pública Díptic informatiu (Pdf, 458 Kb)
Incidència via pública Fulls d'inscripció (Pdf, 154 Kb)

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat