Casal d'estiu 2020

Casal d'estiu 2020

Casal d'estiu 2020

08/06/2020

Com cada any ja tenim aquí el Casal d'Estiu per als infants i les famílies de Montbrió que ho desitgin o necessitin, que es durà a terme novament en col·laboració amb l'empresa CapiCua Serveis Educatius.

El Casal va dirigit a nens nascuts entre l'any 2007 i el 2016. Estarà distribuït en dos períodes: del dia 22 de juny al 31 de juliol; i del dia 31 d'agost al dia 10 de setembre. Totes les activitats han de tenir un mínim de 15 inscrits. Les inscripcions es faran per setmanes, fins el 17 de juny per al torn inicial o fins a una setmana abans d'iniciar el servei durant l'estiu.

Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a la bústia casalestiu@serveiscapicua.cat o a l'oficina de CapiCua Serveis Educatius.

El Casal d'aquest any té i tindrà en tot moment en compte, tots els requeriments que se'ns han indicat des de la Generalitat de Catalunya per tal de garantir la seguretat i salut de tots els infants participants, d'acord amb la fase de desconfinament en que ens trobem en el moment d'iniciar el servei.

CapiCua Serveis Educatius és una empresa dedicada al món del lleure infantil i juvenil amb una àmplia experiència de més de 10 anys dels seus monitors en el camp de l’educació en l’oci i el lleure.

El Casal d’Estiu és una opció educativa que planteja una proposta de vacances per als més menuts, la qual a més de representar un suport a les famílies, suposa una eina pedagògica, lúdica i cultural que serveix per treballar una sèrie de valors transversals.

El casal que proposa CapiCua Serveis Educatius té per objectiu descansar, divertir-se i desenvolupar-se. Es porten a terme aquests objectius a partir del treball d’autonomia del nen/a i de diferents vivències plaents. Tot el treball que es realitza té com a finalitat l’educació en valors necessaris per a establir una bona convivència i desenvolupar bones relacions.

 

I aquest estiu...

Us imagineu un món sense contes?? Que llegiríem a les nits? Com aconseguirien els nens adormir-se? Com somiaríem i ens imaginaríem grans aventures??

Doncs això és el que pretén el malvat bruixot Beneitot, que ha robat el gran llibre màgic on hi ha tots els contes i ha fet fora a tots els personatges de totes les històries hagudes i per haver per tal de que els nens no tornin a tenir mai més cap conte a les seves vides!

Per sort per nosaltres, no està tot perdut. La gran maga Aèlia, defensora dels contes i de totes les grans històries, no està disposada a deixar que en Beneitot es surti amb la seva i ens ajudarà a recuperar tots els personatges de les històries que el malvat bruixot ens ha robat. Segur que junts ho aconseguirem!

Documents relacionats:

Incidència via pública Díptic informatiu (Pdf, 0,99 Mb)
Incidència via pública Fulls d'inscripció (Pdf, 580 Kb)

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat