Consulta cens electoral 20D

Consulta cens electoral 20D

29/10/2015

En motiu de la convocatòria d'eleccions generals pel proper 20 de desembre, s'ha tramès per part de l'Oficina del Cens Electoral les llistes provisionals del cens de Montbrió del Camp, tancades amb data 30 de juliol de 2015.

D'acord amb l'article 39.2 de la Llei orgànica del règim electoral general vigent, des del proper dilluns dia 2 de novembre fins el dia 9 de novembre (ambdós inclosos), romandran exposades al públic per a què les persones interessades consultin la seva inclusió en les mateixes i poder, a tal efecte, presentar reclamacions. Us recordem que per poder exercir el dret a vot és requisit indispensable formar part del cens.

Les consultes podran fer-se a les oficines de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic o bé a través d’Internet, a la pàgina web: https://sede.ine.gob.es, si es disposa d’un certificat electrònic acceptat per l’Instituto Nacional de Estadística.

S'aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s'hagin empadronat a Montbrió del Camp o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró durant aquest any 2015.


ę Ajuntament de Montbriˇ del Camp
Plaša de la Vila, 1 - 43340 Montbriˇ del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat