Enquesta violència masclista

Enquesta violència masclista

02/12/2016

El Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya està realitzant un estudi sobre la seguretat de les dones a Catalunya, la segona edició de l'Enquesta de violència masclista de Catalunya (EVMC).

Aquest estudi, que es porta terme a través d'una enquesta telefònica, consisteix, en relació amb la mostra de dones, en una entrevista sobre les seves experiències personals com a víctimes de la violència masclista i també sobre les seves percepcions en aquesta matèria. En el cas dels homes, es passa un qüestionari més breu sobre els temes d'opinió.

L'enquesta telefònica es fa a una mostra representativa de la població d'aproximadament 1.378 homes i 9.449 dones de 16 anys o més residents a Catalunya i es realitza entre els mesos de novembre i desembre.

Des d'Interior s'ha comunicat a l'Ajuntament que una part d'aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a ciutadans i ciutadanes de Montbrió del Camp.

Per tal de confirmar que efectivament es tracta d'una enquesta oficial i que les dades es mantindran en la més absoluta reserva, podeu trucar al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012, on us donaran més informació.

 

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat