Exposició: "L'educació, camí de futur"

Exposició: "L'educació, camí de futur"

10/04/2014

A partir del 10 fins el 25 d'abril a la Biblioteca podeu trobar l'exposició "EDUCACIÓ, CAMÍ DE FUTUR" en horari de 4 a 8 de la tarda. Aquesta exposició està organitzada per EDUCO.

EDUCO és una ONG global de cooperació al desenvolupament que defensa els drets de la infància i actua localment amb les comunitats per promoure un canvi social sostenible, a través de la millora de les condicions de vida de les poblacions vulnerables, especialment de la infància, i incidint en les causes de la pobresa i les desigualtats.
Des d'Educo es realitzen projectes en països en vies de desenvolupament i entenen que les activitats de sensibilització al nostre país contribueixen a donar a conèixer els problemes del Sud amb el despertar de consciències crítiques al Nord.

Aquesta exposició mostra l'aposta que Educo fa per l'educació com la millor opció per sortir de la pobresa i accedir a una vida millor.

El recorregut dóna una visió global del dret de l'educació al món. Barreja el marc general pautat pels organismes internacionals amb innovadors projectes d'Educo com "El Racó del bon tracte" de Bolívia, l'"Educació feliç" de Cambodja o "Les Biblioteques viatgeres" de Ghana.

 
DOCX Cartell exposició (Pdf, 537 Kb)

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat