Municipi solidari amb l'alzheimer

Municipi solidari amb l'alzheimer

Municipi solidari amb l'alzheimer

01/02/2019

Aquest dilluns dia 28 de gener, en sessió plenària, l’Ajuntament de Montbrió del Camp ha aprovat una declaració en la qual es proclama «Municipi Solidari amb l’Alzheimer».

La iniciativa, que ha tirat endavant a instància de l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp, implica un compromís per donar suport a la sensibilització i conscienciació de la societat sobre la malaltia, accions d’informació i prevenció, i a la posada en marxa d’una política estatal de l’Alzheimer.

Sabedors que la població local de Montbrió del Camp està envellint i que això comporta importants riscos a l'hora d'adquirir o patir una demència, pren especial importància el «Projecte Baix Camp» de l’Associació, el qual vol apropar els seus serveis a les persones grans de les poblacions de la comarca que no poden desplaçar-se fins a la seva seu a la ciutat de Reus.

Ara, amb aquest nou acord, l'associació es desplaçarà periòdicament als municipis que participin en la iniciativa.

Aquest text també està sent firmat per la majoria dels municipis de la comarca del Baix Camp i implica la descentralització dels serveis de l’associació habilitant punts d’informació en cada població.

 

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat