Nova estratègia de lluita contra la mosca

Nova estratègia de lluita contra la mosca

Nova estratègia de lluita contra la mosca

05/05/2023

L’Ajuntament informa que encetarà una nova estratègia de lluita contra la mosca comuna al municipi seguint les instruccions donades per la Generalitat. La nova metodologia consistirà en la instal·lació de 20 estacions de control en diversos carrers.

Aquests elements funcionen com a petits dispensadors de producte atraient per a les mosques. Es preveuen de col·locar a les zones de major problemàtica de la vila i que es corresponen amb l’entorn proper de la llar d’infants i la zona industrial i els carrers adjacents.

Amb aquesta actuació s’espera un control notable d’aquests insectes que arran de l’arribada del bon temps tantes molèsties causen als veïns/es del poble.

Per a la col·locació dels dispensadors es compta amb la col·laboració de l’empresa de control de plagues que presta el seus serveis al municipi.

L’estratègia s’emmarca dins del control integrat i és específic per a mosques, preservant els criteris de salut pública i no afecta a altres insectes, en la línia que des de fa anys; ve posant a la pràctica el govern municipal com també fan amb altres plagues urbanes.

 
Nova estratègia de lluita contra la mosca Nova estratègia de lluita contra la mosca

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat