Digitalització Actes Municipals

Digitalització Actes Municipals

Entrega Actes Municipals digitalitzades

15/11/2018

El dia 14 de novembre va tenir lloc a l’Arxiu Comarcal del Baix Camp el lliurament als Alcaldes i representants dels municipis del Baix Camp del suport digital (pendrive) que conté els documents digitalitzats dels diferents Arxius Municipals que es van acollir al programa de digitalització documental endegada pel Servei d’Arxius de la Generalitat de Catalunya a través dels Arxius Comarcals.

L’Ajuntament de Montbrió es va adherir a aquest programa i van ser digitalitzats 4 volums d’Actes Municipals que abasten una cronologia de 1837 a 1902, representen 65 anys d’una part important de la història de la nostra vila. Per delegació del Sr. Alcalde Vicens Ferré, van assistir a l’acte la Regidora de Patrimoni Carmina Blay i l’Arxivera Carme Puyol.

Aquesta documentació digitalitzada compta ara amb les garanties de conservació i pot ser consultada a l’Arxiu Municipal en el nou suport. D’aquí un temps, hi ha la voluntat que pugui ser consultada on line a l’espai de l’Arxiu Municipal del web de l’Ajuntament.

 

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat