Procés participatiu 9N

Procés participatiu 9N

30/10/2014

El dia 9 de novembre de 2014, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha obert un procés de participació ciutadana en què els catalans i les catalanes i les persones residents a Catalunya poden manifestar la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya. S’han establert 6.695 meses de participació, distribuïdes en 1.317 locals, en 942 municipis.

El CEIP Josep M. Soler serà el local de participació habilitat a Montbrió del Camp. Les meses de participació estaran obertes des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre. Les persones cridades a participar a Catalunya poden consultar la mesa de participació on estan assignades per raó de l’adreça de residència i el primer cognom al web www.participa2014.cat o bé trucant al telèfon d’informació 012.

Al web trobareu un formulari on l’usuari podrà introduir l’adreça que consta al seu DNI i, de forma immediata, obtindrà la informació del local i la mesa als quals està adscrit per poder participar en el procés. La informació es podrà imprimir amb un format de targeta, perquè sigui d’utilitat a l’hora de localitzar el local i la mesa.

Hi podran participar les persones majors de 16 anys que disposin d’un document nacional d’identitat vigent on consti l’adreça de residència a Catalunya. També aquells majors de 16 anys d’estats de la Unió Europea i d’altres estats que formin part de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu i Suïssa (països signants de l’Acord).

Per participar-hi han de presentar el document d’identitat o passaport vigent acompanyat del Certificat de registre de ciutadans de la Unió Europea, on consta el número d’identitat d’estranger i l’adreça de residència en un municipi de Catalunya. També podran fer-ho les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 nacionals de tercers estats. Per participar-hi han de presentar el passaport vigent acompanyat de la targeta d’identitat d’estranger (TIE) vigent, on consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya.

Caldrà inscriure’s en el fitxer de participants, que es farà efectiu en el mateix moment de participar.

Els dies hàbils entre el 10 i el 25 de novembre de 2014, les persones cridades a participar que no ho hagin pogut fer durant la jornada del 9 de novembre poden presentar les seves aportacions en el registre de les delegacions territorials del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació podeu visitar el web www.participa2014.cat

 

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat