Setmana mobilitat sostenible i segura

Setmana mobilitat sostenible i segura

18/09/2015

EL DIA 22 VINE A ESCOLA SENSE COTXE

Montbrió del Camp s’ha adherit als municipis que participen a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra de l’11 al 18 d’octubre amb l’objectiu de proposar noves formes de mobilitat i allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable.

El dia 22 de setembre ciutats de tot el món celebren el dia mundial sense cotxes i forma part de les mesures que s’apliquen dins els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Per aquest motiu us proposem que el proper dimarts, 22 de setembre, opteu per mètodes alternatius al vehicle particular per portar els nens a l’escola i així, entre tots, poder-hi posar el nostre granet de sorra.

El tram de l’Av Països Catalans corresponent a l’entrada a l’escola estarà tallat al trànsit per tal de poder facilitar l’entrada amb mitjans de transport alternatius.

Per aquells que no puguin evitar l’ús del cotxe, es podrà aparcar al llarg de l’Av Països Catalans i es marcarà una ruta proposada per tal d’evitar la circulació pel centre del municipi.

Us agraïm la vostra col·laboració i us animem a participar-hi.

TRIA. CANVIA. COMBINA.

Més informació a:
www.mobilityweek.eu
www.mobilityweek.eu/cities/?ci=zOOXWyVk&year=2015

 

© Ajuntament de Montbrió del Camp
Plaça de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat