DIES 1 I 2 DE SETEMBRE

Montbriart combina i experimenta amb nous formats i espais expositius on els artistes poden exposar les seves propostes, enriquint l'oferta cultural del poble i canviant-ne el seu aspecte habitual.

Les exposicions es realitzen a les entrades de cases particulars dels veïns de Montbrió (algunes d’aquestes catalogades com a patrimoni local), així com places, parcs i racons singulars del poble serveixen d’escenari per a tallers, mercat i espectacles.

Amb més de cinquanta artistes exposant les seves obres, els tallers, espectacles i el mercat d’ARTesania, Montbriart es va consolidant dins el camp de les arts visuals a les nostres comarques, amb gran afluència de públic.

Montbriart s’organitza i coordina des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montbrió del Camp, amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Podran participar a Montbriart de forma individual o col·lectiva tots aquells artistes que la seva obra s'emmarqui dins una de les disciplines d'Arts Visuals.

El mercat d'artesania està obert a totes les parades on els seus productes siguin artesans i tinguin relació amb la temàtica de la Mostra.


El període d'inscripció per participar en aquesta 7a edició és del 4 de juny al 30 de juny de 2018.

L'organització facilita la llum i les cadires. Està prohibit fer forats a les parets de les entrades.

Un cop rebuda la fitxa d'inscripció l'organització és posara en contacte amb l'artista per tal de concretar una entrevista.

Per poder participar cal fer la inscripció mitjançant el següent formulari:

Nom *
Cognoms *
Nom artístic *
(indica quin nom vols que aparegui al programa)
Adreça *
Codi postal *
Població *
Telèfon *
Adreça electrònica *
Usuari o adreça
(només es pot triar una opció (o cap), que es publicarà al programa)
Taller de
Durada aprox.
Parada de
Tècnica:
Altres
Comentaris / observacions
Fotografia de l'obra
En el cas dels artistes, cal adjuntar una fotografia d'una de les seves obres per il·lustrar el programa.
 
Codi de seguretat
Repetir codi de seguretat. *


Les dades de caràcter personal que es proporcionin seran incorporades a un fitxer responsabilitat de l'Ajuntament de Montbrió del Camp amb la finalitat d'exercir les seves competències i funcions conforme als termes establerts a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar mitjançant un escrit a l’Ajuntament de Montbrió del Camp, amb domicili a la Pl de la Vila, 1, o mitjançant l'adreça electrònica protecciodades@montbriodelcamp.cat.


© Ajuntament de Montbrió del Camp
Pl de la Vila, 1 - 43340 Montbrió del Camp
Tel.: 977 826 010 - Fax: 977 826 502
ajuntament@montbriodelcamp.cat